In Bali ontmoet je veel hartverscheurend slecht uitziende straatkinderen van jonge leeftijd. Deze kinderen komen van de armste dorpen van Bali en worden door hun familie naar de stad en de toeristische gebieden gestuurd om te bedelen, zodat hun ouders meer inkomen hebben. Veel van deze kinderen worden seksueel misbruikt. De YKPA-organisatie tracht aids en misbruik te voorkomen. En biedt deze kansarme straatkinderen een zorgzaam thuis, scholing, en een nieuw leven.
In 2007 richtte Putu Etiartini de stichting Yayasan Kasih Peduli Anak op, omdat ze het niet over haar hart kon verkrijgen straatkinderen aan hun lot over te laten. Ze begon met lesgeven op het strand en vond al snel een manier om ook straatkinderen op te vangen. Op dit moment wonen ongeveer 45 straat- en andere kansarme kinderen bij YKPA, van 5 t/m 19 jaar. Het gaat om 35 meisjes en 10 jongens, verspreid over twee opvangtehuizen. Zij krijgen naast onderdak ook goede voeding, educatie, zorg en liefde en ze leren er praktische en sociale vaardigheden om later op eigen kracht verder te kunnen. Daarnaast is er een schoollokaal geopend in het toeristengebied, waar veel straatkinderen werken. Hiermee geeft YKPA de kinderen niet alleen een toekomst, maar doorbreekt zij ook de negatieve cirkel van ongeschoolde jongeren die onder andere in de criminaliteit of prostitutie terechtkomen (en daarbij vaak HIV-besmet raken) en/of zelf kinderen krijgen die veroordeeld zijn tot een leven op de straat. Om structureel de opvang, zorg, voeding en educatie van de kinderen te kunnen garanderen en uit te breiden, is extra financiële steun nodig.

Elke week worden mensen via Facebook opgeroepen om in natura te voorzien in eten voor de kinderen en andere noodzakelijke goederen om het tehuis draaiend te houden.
Een cheque voor Bali Street Kids Project om eten voor de kinderen te kunnen kopen.
De kinderen zijn vaak gehandicapt, bijna altijd door het leven op straat seksueel misbruikt en door de politie opgepakt vanwege diefstal van eten en kleding. Deze kinderen verdienen een veilige omgeving, goede medische verzorging en psychologische begeleiding. De jongste bewoner, een jongetje met horrelvoetjes, werd gevonden op de vuilnisbelt. Hij is inmiddels geopereerd aan zijn voetjes.